post

Frank Honnef nieuwe Winterkoning 2022

Op zaterdag 05 maart 2022 heeft er weer een mooie activiteit mogen plaatsvinden in ons Math Vonken Schuttershome.
Het winter koningsvogelschieten was weer druk bezocht door de schutters. Met scherp schieten op de stokjes, om de geel gevlekte Blue Bird uit zijn tralies te bevrijden, stonden de schutters in de rij. Iedereen wil toch graag de zilveren wissel plaat en beker in bezit krijgen, waarbij je naam en vogel in “The Walk of Fame” komt te hangen.

Zoals altijd kan er maar een met de titel naar huis gaan. Deze eer viel dit jaar aan secretaris, officier en prins Frank Honnef de 1e van de Broederschap van het “Heilig Kruis” te Grevenbicht. Frank schoot met het 180ste schot de laatste stok uit het frame en Blue Bird vloog hem tegenmoet.
Winterkoning Frank, gefeliciteerd met deze mooie titel!

Zoals vanouds was het weer een hele gezellig avond met muziek en het bekende hapje en drankje. Een avond die elke schutterij, harmonie, voetbalclub en noem elke vereniging maar op, gemist hebben. Eindelijk weer “samen zijn”!
Het was voor onze schutterij weer de eerste activiteit in het jaar 2022 en voor de 7e keer het winter koningsvogelschieten.

 

Uit handen van marketentster Mariëlle Leenders, mocht Frank de beker en de zilveren plaat in ontvangst nemen.

Met schuttersgroet,
Jean Arntz.