post

Leuke Paasattentie voor alle Leden

Pasen geeft een stukje vrede op aarde zegt men wel eens. Christenen herdenken dan het lijden en de kruisdood van Jezus en met Pasen vieren zij zijn opstanding, ook wel verrijzenis genoemd, uit de dood.

De afgelopen dagen zijn er een aantal leden van onze schutterij op pad gegaan. Niet alleen om de vrede te verkondigen, maar om onze leden op hun huisadres te verrassen met een leuke Paasattentie. Dit om toch enigszins met elkaar verbonden te blijven en onze leden toch een hart onder de schuttersriem te steken in deze bizarre tijden. Deze attentie is net als de vorige attentie met de kerst, bedacht en samengesteld door Laura en Mariëlle.

 

De eerste Paasattentie werd door onze voorzitter Peter Hodselmans aangeboden aan ons Koningspaar Marlies en Raymond. Deze attentie bestaat uit een prachtige kaart, gedicht en hoe kan het anders, heerlijke chocolade eitjes en een nestje van drie mooi beschilderde paaseieren in een bedje van stro, met de paashaas op de achtergrond. Die moet immers altijd een beetje onbekend blijven. Uiteraard werd deze attentie aangeboden met inachtneming van de huidige coronaregels.

Hopelijk kunnen we elkaar in afzienbare tijd toch weer een hand geven en gaan zien in ons eigen schuttershome. “Doe bés eine sjöt, of doe bés ’t neet” Maar onze slogan luidt nog steeds: “Schutter worden, zo gek nog niet”.

Schutterij Broederschap van het “Heilig Kruis” te Grevenbicht wenst iedereen hele mooie en veilige paasdagen toe.

 

Laten we ons allemaal zo goed mogelijk aan de regels houden, zodat we in 2022 dan echt samen een pintje kunnen pakken tijdens de organisatie van een Bondsschuttersfeest, koningsvogelschieten, bielemantreffen, marketentsterstreffen of welke manier dan ook.
We kijken er met z’n allen naar uit, maar laten we vooral ervoor zorgen dat deze bizarre tijd nooit meer terug komt.

Met vriendelijke schuttersgroet,
Voorzitter Peter Hodselmans
Jean Arntz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *