post

Kerstattentie voor alle Leden

Zaterdag 19 december 2020, is er door enkele leden van onze schutterij Broederschap van het “Heilig Kruis” te Grevenbicht, bij alle leden een mooi verrassingspakket aan huis afgeleverd, bestaande uit een mooie Kerstattentie van onze eigen Schutterij en een Ledenattentie van de OLS Federatie.

Bij het pakket zat ook het welbekende Schutterstijdschrift. Dit tijdschrift werd eenmalig uitgedeeld aan alle leden (een per huishouden) die aangesloten zijn bij een schutterij en Schuttersbond.

 

De leden waren aangenaam verrast door deze leuke geste, en namen het dankbaar in ontvangst. Op de foto staat onze voorzitter Peter Hodselmans, die het pakket aflevert bij Marketentster Mariëlle Leenders. Dit uiteraard met 1,5 mtr afstand, precies zoals het moet!

 

Zo zien we weer, waar onze Broederschap voor staat: Verbinding & Verbroedering.

Met vriendelijk schuttersgroet,

Jean Arntz.