post

Leon Honnef plotseling overleden

Schutterij Broederschap van het “Heilig Kruis” te Grevenbicht voor de derde keer in korte tijd in rouw!

Op 05 december 2020 kregen wij als Broederschap het zeer trieste bericht dat ons Lid Leon Honnef, zoon van onlangs overleden oud voorzitster van het dames comité Hilda Swilden, plotseling is overleden.

Leon met zijn 62 jaar (jong) was altijd een man met een lach en waar je ook mee lachen kon.
Het hart op de goede plek. Leon was een man waar je op kon rekenen, zijn woord was zijn daad. Hij was een stille kracht achter onze Broederschap en je kon altijd op hem rekenen indien wij de organisatie hadden van een Bondsschuttersfeest of welke activiteit dan ook.
In de beginjaren 70, tijdens de oprichting van de drumband, heeft Leon nog de Tamboer-Maitrestok mogen hanteren en trots als hij was liet hij dat ook zien.

Ook was het altijd een feest voor hem als hij met zijn drie andere broers naar Ahoy of elke andere party kon gaan. Met een gekheid werd ook wel eens gezegd, de Daltons gaan op stap. Het was altijd lachen met hun. Na een korte stille periode, en 10 jaar lidmaatschap, is de speld van 10 jaar toch nog een mooie laureate die hij heeft verdiend.

Leon zal in besloten kring worden gecremeerd op 10 december 2020 om 09.30 uur te Geleen. Leon, ook hier binnen onze Broederschap heerst er weer ontsteltenis en onbegrip hoe dit heeft kunnen gebeuren, je had nog een kleine kans, maar ze hebben je toch los moeten laten. Waarschijnlijk wilde je perse naar boven, waar andere op je staan te wachten.

Wij als schutterij en vrienden blijven je altijd dankbaar voor wat je voor ons betekend hebt.

Leon R.I.P. “We’ll meet again”

Met vriendelijke schuttersgroet,
Jean Arntz