post

Brian Arntz winnaar Pierre Hanssen Trofee 2022

Zaterdag 30 juli 2022 is de Pierre Hanssentrofee uitgeschoten bij onze schutterij Broederschap van het “Heilig Kruis” te Grevenbicht. Buiten diverse leden die met vakantie zijn, waren er toch nog 14 leden aanwezig, die de strijd aangingen om de felbegeerde trofee. Het was Brian Arntz die met 175 schoten, met de eer ging lopen. Op de 2e plaats eindigde secretaris Frank Honnef en de 3e plek was voor Andrea Driessen.
Super gedaan schutters en gefeliciteerd!

 

Nu de maand augustus gaat aanbreken, gaat ook de rust en de vakantie van iedereen in. Geniet van jullie vakantie en kijk weer uit naar de volgende eer en krachtmeting, het koningsvogelschieten op 11 september 2022. Nu komt dus dé hamvraag, wie wordt er koning 2023? Koning Raymond zal zijn huid duur gaan verkopen, aangezien er nog meerdere kapers op de kust zijn. Wij zullen het met z’n allen gaan meemaken op 11 september 2022 op het schietterrein bij zustervereniging Eendracht.