post

Pinksterweekend 2019

Op Pinksterzaterdag 8 juni vond wederom onze traditionele koffietafel plaats bij Café De Mert. Voor aanvang werden er nog 3 jubilarissen in het zonnetje gezet tw Harold Peters (20 jaar) en Rens en Petra Gelissen (beide 10 jaar). Na afloop zijn we als schutterij richting het Kerkhof getrokken, waar ons koningspaar een bloemstuk neergelegd heeft. Daarna hebben we een rondgang langs de diverse café’s (incl. Tent) gemaakt. Het was een geslaagde en gezellige avond.

 

 

Op Pinkstermaandag 10 juni trok de jaarlijkse Processie weer door de straten van Grevenbicht. De weergoden waren ons dit jaar gelukkig weer goed gezind en onze schutterij liep volgens traditie weer voorop. Voorafgaand aan de processie hebben we als schutterij de heilige mis bijgewoond en na afloop trokken we gezamenlijk weer naar café De Mert.