post

Brian Arntz winnaar Huub Stans wisseltrofee

Zaterdag, 25 mei 2019, heeft de onderlinge wedstrijd van oud generaal Huub Stans wisseltrofee plaatsgevonden bij ons schuttershome. 15 schutters wilden deze felbegeerde trofee in handen krijgen. Er kan echter maar een de sterkste zijn. “And the winner is”, Brian Arntz.

Brian wist zijn zenuwen behoorlijk in bedwang te houden tot aan het laatste schot.
Het waren op het laatst drie schutters die de trofee konden ruiken. Helaas voor Sjoerd Biesmans en Lilian Lebens-Cruts was het toch “A bridge too far”. Sjoerd moest genoegen nemen met de 2de plaats, en een zilveren draagmedaille. Lilian mocht de bronzen draagmedaille in ontvangst nemen en uiteraard voor beiden de “eeuwige roem”. Voor beiden is dit een geweldig mooie prestatie!

Brian kon zijn geluk niet op in de 17e ronde. Zijn laatste schot was het beslissende schot om de trofee, de Huub Stans wisseltrofee, mee naar huis te nemen en de titel “winnaar voorjaarskampioen” met de gouden draagmedaille.

Namens bestuur en leden, alle drie gefeliciteerd met deze mooie overwinning en eeuwige roem.