post

Vincent Driessen winnaar Huub Stans Trofee

Zaterdag 5 mei 2018 vond de 1ste (onderlinge) schietwedstrijd plaats bij ons schuttershome.
De sterkste was dit jaar onze rode kruis soldaat Vincent Driessen. Na een zeer spannende strijd wist Vincent de Huub Stanstrofee in de wacht te slepen. Hij mag zich tevens voorjaarskampioen van onze schutterij noemen en ontving daarbij ook de gouden draagmedaille.

Peter Hodselmans de trotse vaandeldrager van de Broederschap moest genoegen nemen met de tweede plaats en ontving hiervoor de zilveren draagmedaille. De derde plek en een mooie bronzen draagmedaille was voor onze officier Frank Honnef.

Math Vonken en Mariëlle Leenders (beiden vielen net buiten de prijzen) reikten na afloop de wisseltrofee en draagmedailles uit aan de uiteindelijke winnaars.
Een dikke proficiat voor deze drie winnaars.