post

Harold Peters winnaar Pierre Hanssen Trofee 2018

Zaterdag 18 augustus 2018 heeft de schietwedstrijd om de trofee van oud standaardruiter Pierre Hanssen plaatsgevonden. Het was weer een grote strijd om de felbegeerde prijs. Tijdens de wedstrijd werd er behoorlijk goed geschoten en wilde niemand voor de ander onder doen. Uiteindelijk moest er toch een winnaar voor de dag komen.

Chantal Arntz kwam in de 19e ronde en 55 schoten in aanmerking voor de bronzen medaille. Tussen Andrea Driessen-Cruts en Harold Peters liep de strijd behoorlijk fel op en  waren goed aan elkaar gewaagd. Het was Andrea die met haar laatste schot in de 28e ronde met 83 schoten het loodje moest leggen. Hiermee kwam zij in aanmerking voor de zilveren medaille. Harold Peters eiste met het 84e schot in de 28e ronde de Pierre Hanssen Trofee voor zich op. De gouden draagmedaille heeft hij dan ook dik verdiend.

Alle drie de winnaars van harte gefeliciteerd.