post

“Kom jij ons versterken”

Wij kunnen als schutterij wel wat versterking gebruiken. Jong & oud, jullie zijn welkom.

Wij repeteren op woensdagavond. De jeugd vanaf 5 jaar van 19.15 uur t/m 19.30 uur. De drumband vanaf 19.30 uur t/m 20.30 uur. Uiteraard mag je dan ook rustig met je ouders blijven kijken en luisteren. Ervaring is nóg niet nodig, dit leer je door te repeteren binnen onze gezellige drumband.

Mocht je lid willen worden van onze mooie kleurrijke schutterij en deel willen nemen bij de drumband of geweerdrager, neem dan contact op met onze Tambour-Maître Lilian Lebens – Cruts. Lilian zal je dan ook inlichten wb de eventuele contributie.

De repetitie van de drumband is in Grevenbicht aan de Heuvelsweg in het schuttershome bij het schietterrein. Neem gerust contact op met Lilian voor inlichtingen op telefoonnummer:

06 – 3727 9499

Want onze slogan is nog steeds

”Schutter worden, zo gek nog niet”

Met schuttersgroet,
Jean Arntz
schutterij Broederschap van “Het Heilig Kruis” te Grevenbicht.