Ik Hou van Holland 2023

“Ik hou van Holland”, dat was het thema die gekozen is door de activiteitencommissie van onze schutterij, en gehouden werd op zaterdag 7 Oktober 2023 in ons “Math Vonken Schuttershome” en de avond was goed gevuld. Met een 40 tal verkleden leden binnen het thema, was het weer een gezellige avond geworden.
De gasten (leden en schuttersvrienden) mochten over de rode loper het mooi versierde en omgetoverde Carré aan de Heuvelsweg binnen lopen. De organisatie had weer net als vanouds gezorgd voor echte Hollandse spelen waaronder ook het Karaoke niet kon ontbreken. Bij de spelen werden 4 teams samengesteld onder leiding van onze eigen Linda en haar lieftallige assistenten. Na het finale spel aan het rad, ontving het winnende 4tal de mooie medailles die werden uitgereikt door onze eigen Miss Holland. Voor aanvang van het Karaokespel waren er nog een aantal verrassingsoptredes van oa K3, Linda Roos & Jessica en Frenkie de Haan. Diverse liedjes passeerde de revue, van de Engelbewaarder tot Hazes.
Het was weer een super gezellige avond die tot in de late uurtjes doorging. Uiteraard mocht dat natje en droogje ook niet ontbreken.