Fietstocht 2023

Zaterdag, 22 april 2023, heeft onze Schutterij haar traditionele Fietstocht gehouden, voor de leden en aanhang en uiteraard de vrienden van onze schutterij. De activiteitencommissie had het uiteraard weer mooi uitgestippeld en de hapjes en drankjes ook weer goed verzorgd.
Uiteraard ging dit gepaard met een eigen kleine bijdragen, aangezien de penningmeester de kas toch op peil wil houden.
Na het ontvangst met koffie/thee en echte Limburgse vlaai, vertrokken een kleine 20 tal fietsers aan de mooie Maasroute. Een fietstocht van een kleine 35 km door het mooie Limburgse en Belgische landschap. Met een tussenstop in Meers bij de Witte Börstel & de Wissen in Stokkum. De dorst moest uiteraard ook even gelest worden. De weergoden waren de Broederschap redelijk goed gezind en na terugkomst stonden andere leden, die andere verplichtingen hadden, de fietsers op te wachten.
De gezellige middag ging nog even verder met een 40 tal leden in het “Sjöttehóés Math Vonken” voor een drankje en uiteraard het vullen van de inwendige maag, mit frit en zoervleisj. Dit werd dan ook aangeboden en georganiseerd door de activiteitencommissie Harold, Tom, Laura, Angelica, Andrea en voorzitter Peter Hodselmans. Brian en Laura hadden de bardienst en ook deze mensen mogen op deze manier in het zonnetje gezet worden, want zonder organisatie valt ook niks te organiseren.