post

Lilian en Jurgen Lebens sponsoren nieuwe Poloshirts

Het was na de najaarsvergadering op zaterdag 9 december 2017 dat de leden van onze schutterij verrast werden door ons koningspaar en sponsor 2017, Lilian en Jurgen Lebens. Uit een grote doos kwamen zomaar voor alle leden de nieuwe Poloshirts te voorschijn, met rechts bovenaan de sponsornaam Corpo e la Mente en aan de achterzijde de naam van onze Broederschap. Uiteraard werd deze geste beloont met een mooie bos bloemen.

Corpo e la Mente staat voor lichaam en geest, waarbij Lilian diverse ontspannings- en sportmassages geeft, maar ook reiki en pedicurebehandelingen in haar praktijk te Urmond. Wij zijn Lilian en haar man Jurgen zeer dankbaar voor deze mooie geste en hopen in lengte van dagen/schuttersjaren deze mooie polo’s te dragen.

De eerste activiteit die onze Broederschap op het programma heeft staan voor het jaar 2018, is op 6 januari. Dan is er in het schuttershome aan de Heuvelsweg de Nieuwjaarsreceptie en het eerste binnenschieten. Deze datum is uiteraard niet alleen voor de leden, maar voor iedereen die onze schutterij een warm hart toe draagt. Noteer 6 januari alvast in uw agenda en reik elkaar de hand voor een mooie en gezonde samenwerking.